Over KZA.

KZA viert in 2015 haar 20-jarig bestaan als specialist in testen. Al 20 jaar helpen onze consultants onze klanten met het uitvoeren, managen en verbeteren van de test processen. Op deze manier helpen wij onze opdrachtgevers met het realiseren van goed werkende IT en inzicht te krijgen in de kwaliteit van IT-oplossingen. Door langdurige klantrelaties, enkele onderscheidende proposities (o.a. op agile consultancy en security services) en onze business attitude zijn we klaar voor de volgende 20 jaar.

KZA in cijfers.

Hoe zijn wij te bereiken.

KZA B.V.
Tolweg 5
3741 LM Baarn

+31 35 543 1000
info@kza.nl / contactformulier

Wij zoeken nieuwe collega's...

Wij starten binnenkort weer met een Traineeship dat zich richt op het snijvlak tussen business en IT. Hieronder staat verder uitgelegd wat dat allemaal inhoudt... Je kunt natuurlijk ook gelijk solliciteren door op de knop hieronder te klikken!

Kom kennismaken tijdens een ontbijtsessie!

Wil je een keer vrijblijvend kennismaken met KZA? Dat kan wij organiseren regelmatig ontbijtsessies! Je bent van harte welkom om te komen ontbijten en kennis te maken met ons. Tijdens deze sessie zullen er (oud) trainees aanwezig zijn die je de kleren van het lijf mag vragen, daarnaast zijn er twee inhoudelijke sessies om je kennis te laten maken met KZA en ons werkveld.

Flyer Ontbijtsessie

Trainee - wij

Wat houdt het Traineeship in...?

Een mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen de wondere wereld die 'IT' heet. Gedurende de inhouse opleiding krijg je inhoudelijke kennis mee van onze experts uit het werkveld. Zo leer je verschillende testmethodieken (T-map en ISTQB) en ook de Agile/Scrum ontwikkelmethode daarnaast maak je kennis met verschillende testtools zoals: Selenium, SoapUI en SQL.

Naast inhoudelijke kennis vinden we bij KZA jouw persoonlijke ontwikkeling ook erg belangrijk. Persoonlijke ontwikkeling komt tijdens de in-house training prominent aan bod en speelt gedurende de rest van je loopbaan bij KZA een belangrijke rol! Met behulp van mede trainees en een externe coach wordt er intensief gewerkt aan je persoonlijke ontwikkeling.

Wat krijg je allemaal!

Een kweekvijver om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt bij ons de mogelijkheid je inhoudelijk te specialiseren, maar ook door te groeien naar management rollen. Daarnaast vinden wij het gezellig om met collega’s eropuit te trekken. Denk hierbij aan waterskiën of een escape room of aan de sportevenmenten waar we regelmatig aan meedoen. Elk jaar hebben we als één van de hoogtepunten het KZA ski-weekend!

Wat wij verder bieden is een contract voor onbepaalde tijd, bruto salaris van 2.200 (op basis van 40 uur) wat na een jaar 2.500 euro bruto wordt. Vakantiegeld van 8% en afhankelijk van je inzetbaarheid bij de klant een bonus van 4% tot maximaal 8% van je jaarsalaris. Daarnaast behoren een lease auto en een telefoon tot de uitrustig die je sowieso van ons krijgt.

Trainee - jij

Dit moet jij kunnen/zijn!

Wat zijn nou goede eigenschappen van een test consultant? Als test consultant werk je met verschillende disciplines waar jij je tussen beweegt. Met een ontwikkelaar of architect bespreek je in detail de IT oplossing en ben je sparringspartner op het gebied van kwaliteit. Terwijl je met een manager of gebruikers praat op business niveau om er voor te zorgen dat de IT oplossing aansluit bij de wensen en processen. Daarom is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent en je goed instaat bent te schakelen tussen de disciplines. Daarnaast ben je bezig met de kwaliteit van een product, vooral door te kijken of een product voldoet aan de gestelde wensen en verwachtingen van de gebruikers. Dit vereist analytisch inzicht en een kritische blik. Daarnaast heb je een afgeronde HBO/WO studie (opleiding in een IT-richting is een pré).

Hoe gaat het nu verder?

Herken jij jezelf in een rol als test consultant en zie jij het zitten om samen met KZA van jou carrière een uitdaging te maken? Neem contact met ons op! Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Wanneer je contact met ons opneemt en voldoet aan de eisen (een afgeronde HBO/WO studie en affiniteit met de ICT) dan nodigen wij jou met plezier uit voor een gesprek.

Plaatjes zeggen meer dan woorden

Kun jij je vinden in het onderstaande plaatje? Dan kun je hier direct solliciteren.

 • IT Kennis
 • IT Skills
 • IT Affiniteit
 • Technische affiniteit
 • Social Skills
 • Business Attitude

Whatsapp

Neem contact op via Whatsapp: 06 2973 8445

Heb je vragen of wil je gewoon direct solliciteren?

Neem dan contact met ons op door ons te mailen. Je kunt ook het contactformulier gebruiken. Ook zijn we goed te bereiken via , en . Of ons Whatsappen op 06 2973 8445...

Take your pick...

Onze klanten zitten in heel Nederland!

Whatsapp

Neem contact op via Whatsapp: 06 2973 8445

Wil je graag bij verschillende bedrijven in de 'keuken' kijken?

Neem dan contact met ons op door ons te mailen. Je kunt ook het contactformulier gebruiken. Ook zijn we goed te bereiken via , en . Of ons Whatsappen op 06 2973 8445...
Wat vinden je toekomstige collega's van KZA

 • Vanaf het eerste moment dat ik bij KZA binnen kwam lopen voelde ik mij al meteen erg welkom. Een leuke frisse uitstraling en een uitstekend ontvangst zorgde ervoor dat ik mij direct op mijn gemak voelde. KZA is een moderne organisatie met veel persoonlijke interesse in en zorg voor wie jij bent en wilt worden.

  Harro Reineking - LinkedIn
 • KZA is een bedrijf met een open cultuur en een bedrijf waar iedereen elkaar persoonlijk kent. Dat zorgt er voor dat we naast het serieuze formele werk ook op een informele, leuke en gezellige manier met elkaar om kunnen gaan. Drempels om dingen bespreekbaar te maken zijn er daarom ook niet.

  Erwin Poeran - LinkedIn
 • Het traineeship is divers, aan de ene kant leert over de in’s and out’s van testen van mensen uit het werkveld, maar daarnaast werk je ook aan het verbeteren van jezelf. Inmiddels ben ik verder en een ervaring rijker, want een ervaring dat was het zeker! Een leuke tijd waar ik veel gezellige mensen heb ontmoet en een goeie start voor mijn carrière.

  Martijn Broeks - LinkedIn

Laat iets van je horen.

Heb je na het bekijken van de pagina nog vragen stel ze dan gerust, wij zullen ze allemaal beantwoorden! Stuur een mailtje of vul het onderstaande contactformulier in en 'ram' op verzenden. Wij zijn ook via Whatsapp te bereiken 06 2973 8445...

Oeps... Dat gaat niet goed
Je bericht is verstuurd, thx!